Werkplaats Autobedrijf Ambergen

Werkplaats

Autobedrijf Ambergen is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Kennis

Bij Autobedrijf Ambergen werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Ambergen kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u ook gebruik maken van vervangend vervoer. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!